Juhla-arvonta – Talotarinat 5 vuotta

Tättärää!

Talotarinat-blogin ensimmäinen postaus on päivätty 13.12.2011, eli nythän on synttärit! Vuosiin on mahtunut monenlaisia vaiheita ja aiheita. Kuudes vuosi käynnistyy hyvissä tunnelmissa, sillä kirjoittajan päässä muhii innostavia kehitysideoita.

Synttäreiden kunniaksi arvon 2 kpl Turun lähiöt -seinäkalenteria. Esittelin kalenterin aiemmassa postauksessa täällä. Lisätietoa myös sivun alaosassa.

Arvonnan ohjeet:

  • Kerro, mikä Turun lähiöistä on viehättävin.  Perustelut ovat tervetulleita. Voit kommentoida täällä blogissa, Facebookissa tai Instagramissa arvonnasta kertovaan julkaisuun.

Laita kommenttiin sähköpostiosoite, johon voin ilmoittaa voitosta. Jos vastaat Facebookissa tai Instagramissa ja sinuun saa sitä kautta yhteyden, ei osoite ole välttämätön. Palkinto postitetaan Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen.

Arvonta sulkeutuu 19.12. klo 24.00.

 

ilmapallot-kalenteri

5v-kynttila2

 

 

 

 

 

9 vastausta artikkeliin “Juhla-arvonta – Talotarinat 5 vuotta

  1. Varissuo voisi olla kiva. Onkohan siellä tavallista enemmän variksia?
    Mukana arvonnassa leenvikki(at)gmail.com

    Tykkää

  2. Paljon onnea 5-vuotiaalle blogillesi! Käyn joka kesä Turussa, sillä minulla on siellä ystäviä ja Turku on ihana kesäkaupunki. Valitettavasti lähiöiden nimiä en muista kuin Varissuon, mutta osallistun kuitenkin arvontaan.

    Tykkää

Jätä kommentti