Facade Goes Fashion: Kesämuotia rappukäytävässä

Kesän hittituote näyttäisi olevan haalari. Jumpsuitteja löytyy joka lähtöön: pitkälahkeista ja lyhyttä, rentoa ja asiallista.  Sitten kun haluan sulautua kotitaloni ovenpielen mosaiikkibetoniin, hankin tämän mbyM:n söpön haalarin. Vaihtoehtoisesti voin käyttää shortseja.
Mosaiikkibetoni, tuo arkinen materiaali, on jo yli sadan vuoden ajan ollut kaikkein yleisin materiaali kerrostalojen portaissa. Lattiat tässä ovat muovilaattaa, jonka kuvio jäljittelee mosaiikkibetonia.
 
Haalari Jumpsuit: mbyM / Zalando Shortsit Shorts mbyM / Zalando

  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on aikaisemmin ollut itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.fi.

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s