Kotona: messinkiä ja runebergintorttuja

Kotiin tuli pieni mutta kaivattu uudistus, kun löysin viikolla messinginvärisen tarjoiluvaunun. Halusimme kahvihetkiin ja pikkupurtaville sopivan pöydän. Sen piti olla pyöreä mahtuakseen näppärästi nojatuolien väliin. Läpimitaltaan 30-40 cm ja mielellään pyörällinen. Näyttävä saisi olla, ehkä jopa vähän kitch. Messinginväri oli mielessä, näin pöytä olisi hyvä pari lampulle, jonka esittelin blogissa äskettäin. Vaatimuksista olisi voinut hieman joustaakin, jos sopivan kokoinen ja silmää miellyttävä pöytänen olisi tullut vastaan. Ei tarvinnut, sillä Mimmin kirppiksellä odotellut ilmeisesti 1970-lukulainen vaunu on juuri sellainen, jonka mielessäni näin. Nyt se on myös käytössä testattu runebergintorttukahveilla. Toimii.

Katso tuota kiiltoa!

tarjoiluvaunu-ja-verho

tarjoiluvaunu-messinkia

tarjoiluvaunu-ja-verho

tarjoiluvaunu-ja-aarikka

Tortut haettin hyväksi koetusta Taikinajuuresta Turun Vähä-Heikkilästä.

runebergintortut

 

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned