Facade Goes Fashion: Camouflage

Yllätys – Täällä ollaan! Aiheena tällä kertaa rakennusten seinillä kasvavat – joskus suorastaan rehottavat – kasvit. Talot ovat huippuhauskan näköisiä, mutta arkkitehtuuri ei välttämättä pääse ihan oikeuksiinsa. Saman lookin voi hankkia ainakin Biltemasta ja XXL:stä. Siinä missä Bilteman asu muistuttaa pidempää ruohoa tai sammalta, on XXL:n Deerhunterin puku enemmän lehtipuumainen. Vihreä on in!
Yläkuvan ghillie-puku Biltema

Alla: Naamioasu  Deerhunter / XXL

Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on myös itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.com.

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s