Taustaa

Talotarinoiden ensimmäinen postaus on päivätty 13.12.2011. Aloitin bloggaamisen, koska halusin kanavan, jossa voin julkaista juuri sellaista materiaalia, joka itseäni innostaa. Motiivina on myös herättää lukijoita katsomaan arkistakin maisemaa ja löytämään siitä uusia puolia. Sittemmin on seurannut monenlaisia vaiheita, joissa aiherajausta on vuoroin tarkennettu ja laajennettu ja suuntaa muutettu. Keskiössä on kuitenkin koko ajan pysynyt rakennettu ympäristö.

Talotarinat ilmestyi vuosina 2012-2016 Asuntomessujen blogisivuilla. Tuon ajan kaikki postaukset näkyvät täällä: Talotarinat Asuntomessut. Osa tarinoista löytyy myös uudelta sivulta. Jossain vaiheessa perustin toisen blogin Kaupunkikuvailmiö, jota käytin kotisivun tyyppisesti ammatillisen profiilini esittelyyn. Vuonna 2014 aloitin jälleen uuden blogin: Facade Goes Fashion yhdisti arkkitehtuurin ja muodin – ei aina täysin tosissaan. Jossain vaiheessa syntyi myös satunnaisten snapshottien Randomania, joka jäi turhaksi, kun Instagram korvasi tarpeen.

Nyt kaikki sivut on yhdistetty  talotarinat.fi-sivun alle. Talotarinat on kotisivuni ja blogi, jonka eri teemat on sijoitettu omiin kategorioihinsa.