Facade Goes Fashion: Arkkitehtuuria tukkaan!

Hiukset! Tätä en ollutkaan vielä tullut ajatelleeksi. Sydneyn oopperatalo -kampaukseni kuvassa on photoshopattu, muttei oikeastaan hullumpi, vai? Keräsin blogin Pinterest-tauluun lisää kuvia arkkitehtuurihiuksista. Kurkkaa täältä:  Facade Goes Fashion Blog.

Facade Goes Hair

Hair! There is a whole new area that didn’t cross my mind before.  I made an experimental photoshopped hairdo with Sydney Opera House. There are some more architectural hairdos in my Pinterest board  Facade Goes Fashion Blog in Pinterest.

 

 

  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on aikaisemmin ollut itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.fi.

 

Kuvankäsittely: Päivi Leinonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s