Facade Goes Fashion: Bauhausia kynsiin

Raporttini tiistain blogipäivästä jatkuu. Hiustenlaiton jälkeen vuorossa olikin jotain extremeä, nimittäin rakennekynnet! Hoidon tarjosi For You -kynsisalonki, jonka ammattitaito on alan huippua. Kynsien hankkiminen ei ole kuulunut suunnitelmiini, mutta ainutlaatuisen tilaisuuden koittaessa päätin kokeilla. Kynsitaiteessa on mahdollisuudet vaikka mihin, joten arkkitehtuurikynnet – why not?!

Valitsin aiheeksi Bauhaus-tyylin, jonka tunnusmerkkejä ovat selkeät muodot ja kirkkaat värit. Bauhausin arkkitehtuuri- ja taidekoulussa Saksassa (1919-1933) kehitettiin oppeja jotka ovat määrittäneet koko modernin arkkitehtuurin suuntaa. Koulun perusti arkkitehti Walter Gropius.

Bauhaus for Nails

The second part of my bloggers’ day was something extreme: acrylic nails. they were made in nail studio For You. For decoration I chose architectural theme – of course. The colours and shapes are influenced by Bauhaus movement.

 

 

for-you-kynsilakat

 

  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on aikaisemmin ollut itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.fi.

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s