Facade Goes Fashion: Bauhaus vai art deco?

Pusero Top LiNUSCHdesign | Kuvitus bloggaajan | Illustration by blogger

Pidän Bauhaus-tyylin selkeistä linjoista siksi paljon, että teen teemasta koko sarjan postauksia. Nyt esittelen LiNUSCHdesignin Bauhaus-vaikutteisia vaatteita. Yritys myy tuotteita myös Etsyssä, ja sieltä minäkin brändin löysin. Tässä muutama makupala arkkitehtuurikuvilla maustettuna.

 

Bauhaus and Art Deco Wear


I am a fan of Bauhaus style and therefore I continue with it for a while. I found an interesting brand in Etsy: LiNUSCHdesign produces clothes inspired by Bauhaus and Art Deco styles. Elegant!

LiNUSCHdesign: Tunika Tunic | Hame Skirt

LiNUSCHdesign ei rajoitu Bauhausiin. Myös samoihin aikoihin vaikuttanut art deco näkyy tuotteissa. Arkkitehtuuriesimerkkinä hieno portaikko Hoover Buildingissä  Lontoossa. Rakennus valmistui vuonna 1938 ja sen suunnittelivat arkkitehdit Wallis, Gilbert and Partners.

Hoover building photo Flickr/Steve Cadman CC BY-SA 2.0
 | Tunika Tunic LiNUSCHdesign

  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on aikaisemmin ollut itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s