Vieraskirjoitus Rakennustiedon blogissa

Sain kunnian vierailla Rakennustiedon Tieto rakentaa laatua -blogissa. Vieraskirjoituksessani pohdin arkkitehtuuriharrastusta ja esittelen erilaisia tapoja tarkkailla rakennettua ympäristöä. Blogi löytyy täältä. Kuva yllä on kuvakaappaus blogista.

 Rakennustieto

Rakennustieto on rakennusalalla toimiva tieto- ja mediatalo, jonka muodostavat Rakennustietosäätiö ja Rakennustieto Oy. Rakennustieto on toiminut vuodesta 1942, ja sitä perustamassa olivat Alvar Aalto ja Viljo Revell. Aalto vaikutti myös RT-kortiston eli rakennustietokortiston syntyyn. RT-kortisto on kattava rakentamista koskeva sääntökokoelma. Tietotuotteiden lisäksi Rakennustieto julkaisee rakennusalan kirjallisuutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s