Facade Goes Fashion: Kouluvaatteet

Tänään se on – eka koulupäivä monelle. Sen kunniaksi nyt vuorossa varsinainen ’kouluasu’. Ilposten koulu Turussa sai parin vuoden takaisessa julkisivuremontissa pintaansa värikkään raidoituksen. HM:n kierrätettynä hankittu pusero istuu raitoihin varsin hyvin.

Schoolwear

It’s the first day at school for many. Therefore I introduce a ’schoolwear’, with the colours of the Ilpoinen school in Turku. The facade got its colours only a couple of years ago, when it was renewed. The pullover is recycled, originally from HM.  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on aikaisemmin ollut itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.fi.

Kuvat: Päivi Leinonen, jos muuta ei mainita | Photos: Päivi Leinonen, if not mentioned

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s