Facade Goes Fashion: Lähiötalo Burberryssä?

Burberry kuosin kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) Kuvankäsittely: Päivi Leinonen


Burberry-talo Turun Runosmäessä?

No ei nyt sentään. Vaikka lähiö onkin asumisen nouseva trendi, ei se sentään näin näkyvästi ole vielä muodissa. Testasin tässä Photoshopin avulla ideaa, jonka norjalainen taiteilija Jens Werner Andersen toteutti omaan taloonsa. Tässä linkki Aftonpostenin artikkeliin. Olisi kiinnostavaa tietää, mikä sai Andersenin valitsemaan juuri Burberryn.

Oikeastaan ruudut istuvat aika hyvin suoralinjaiseen kerrostaloon, vai mitä? Runosmäkeläisen talon ikkunankarmien väri on sitä paitsi aika lähellä burberrynpunaista. Burberry tunnetaan parhaiten ruutukuosista, väreinään beige, punainen ja musta.

 

  • Facade Goes Fashion -teema  etsii ja löytää yhtymäkohtia arkkitehtuurin ja muodin välillä. Joskus sulaudun julkisivuun itse. Myös muunlaiset sulautumiset ovat mahdollisia. Postaukset löydät omasta kategoriastaan. Facade Goes Fashion on myös itsenäinen blogi osoitteessa  www.facadegoesfashion.blogspot.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s