Putkiremontti piparina

Piparitalot 2020 kertovat omakohtaisen vuoden teeman: putkiremontti x2.

Molemmat ovat onnellisesti takana. Rintamamiestalon pikarempasta kerroinkin jo erillisessä julkaisussa. Isompi remontti kesti koko yhtiössä vuoden verran ja omassakin asunnossani kylpyhuoneremontteineen, koronaviivästyksineen ja viimeistelytöineen pari kuukautta. Lopputarkastukset tehtiin sopivasti joulua edeltävällä viikolla. Olipahan vuosi.

Myös eri rakennusten välisiä linjoja uusittiin, ja piha oli kesällä hetken aikaa myllätty. Kuvaan kuuluu tietenkin työmaaparakit ja pihalle sijoitetut kylpyhuonekalusteet.

3 vastausta artikkeliin “Putkiremontti piparina

  1. Hauska idea tehdä putkiremppa aiheinen piparkakkutalo. Meilläkin täällä Keski-Suomessa on jo ollut hieman putkiongelmia kun jäätymistä on alkanut esiintyä. Pitäisi varmaankin kutsua putkimies tarkastamaan putket. Toivottavasti säästytään vain pienillä korjauksilla ja toivotaan, että teidän ensi vuosi on hieman vähemmän stressaava kuin tämä!

    Tykkää

  2. Hieno pipariasetelma, selkeästi ajankohtainen teidän tilanteessa. Minunkin talossani on suunnitteilla putkiremontti. Ainakin putkiliike on jo tiedossa.

    Tykkää

  3. Kiitos loistoideasta ensi joulun alle. Meillä on ollut remonttia jo kohta vuoden. Mies osaa hoitaa sähkötyöt itse, mutta putkityöt tekee ulkopuolinen putkiasentaja. Mitenkähän lämpöpumpusta johdettavat lattialämmitysputket voisikaan tuoda esiin piparkakkutalokuvaelmassa – ehkä ohuella lakritsinauhalla?

    Tykkää

Jätä kommentti